Ventspils Kultūras centrā 21. oktobrī plkst. 18.00 deju ansambļa “Liedags” un senioru deju kopas “Brīzīte” lielā dejotāju saime aicina uz koncertu “Mūsu mājā dejo tā”. Krāsainā deju saspēlē piedalīsies dejotāji no 3 gadu vecumam līdz pat senioriem. Pašiem mazākajiem šis būs pirmais nozīmīgais koncerts, bet pieredzējušajiem tas aizsāks jauno darbības sezonu.

Kolektīvu mākslinieciskā vadītāja Inga Liepiņa saka: “Ar šo koncertu vēlamies akcentēt un svinēt rudens īpašo sajūtu. Zelta mētelis mugurā, sarkani zābaki kājās. Rudens vakars, tas ir īpašs laiks pēc skrejošās vasaras, kad krītošās koku lapas sagriež krāsainu virpuli. Tāpat virpuļos arī mūsu dejotāji”.

Ventspils Kultūras centra deju ansamblis “Liedags” dibināts 1991. gadā un mīlestība uz deju kopā pulcē apmēram 170 dejotājus no 3 līdz 50 gadu vecumam. Deju kopā “Brīzīte” apvienojušās dāmas virs 50 gadiem, kuras dejo īpašu deju formu – senioru dejas, kas tiek piemērotas vecāku cilvēku spējām. Senioru deju amplitūda ir ļoti plaša – visdažādākās pasaules tautu dejas, kas ļauj atraisīties, sajust savu ķermeni un reizē izbaudīt mūziku un kopā būšanas prieku.

Biļešu cena 3 EUR. Biļetes visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: