Jau šajā sestdienā, 2. septembrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 13.00 SIA “Kurzemes filharmonija” Vecpilsētas tirgus laukumā organizē īpašu biļešu tirdzniecības akciju “Cafe a Cappella”, piedāvājot kārdinošas atlaides koncertu un izrāžu biļetēm un gardu kafiju.

“Cafe a Cappela” pie improvizētās tirgus laukuma skatuves darbu sāks jau pulksten 9, piedāvājot plašu atlaižu biļešu klāstu uz jaunās sezonas pasākumiem. Pasākumkartē kopumā iekļauti 16 koncerti un izrādes, uz kuriem biļetes varēs iegādāties ar 30% un 20% atlaidi, klāt saņemot arī kafiju īpašā krūzītē.

Pasākuma laikā ar muzikāliem priekšnesumiem klātesošos iepriecinās metālpūšamo instrumentu ansamblis “Ventspils Brass”. Kolektīvs Maijas Lāces vadībā darbojas jau vairāk nekā desmit gadus, regulāri piedaloties dažādos pilsētas pasākumos un piedāvājot stilistiski daudzveidīgas programmas.

“Cafe a Cappela” apmeklētājiem būs iespējams ne vien iegādāties biļetes par izdevīgākām cenām, baudīt mūziku un gardu kafiju, bet arī pašiem iejusties mūziķu vai aktieru lomās. Visu pasākuma laiku pie skatuves darbosies arī SIA “Kurzemes filharmonijas” fotostūrītis. Fotogrāfijas pēc pasākuma būs pieejamas teātra nama “Jūras vārti” un koncertzāles “Latvija” Facebook lapās.

Pasākumu finansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Tiekamies jau 2. septembrī Vecpilsētas tirgus laukumā, “Cafe a Cappela” un pēc tam arī SIA “Kurzemes filharmonijas” organizētajos pasākumos!

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kriska 31.08.2023, 12:18:55

    No ko, tuvojās bankrots, Ne jau tik mazai pilsētai īr spējas uzturēt tādu objektu. Tas neizbēgami

  • -1
    Kristiāna 31.08.2023, 14:26:33

    Kāds sakars bankrotam ar atlaidēm? Visur regulāri ir atlaides, lai paplašinātu klientu loku, lai arī tie, kam nav iespēja tik daudz līdzekļu atvēlēt pasākumiem, arī ir iespēja tos apmeklēt. Tā ir pretīmnākšana klientiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: