Ventspils Sociālais dienests uzsācis AS ,,Latvenergo” dāvanu karšu ,,Elektrības norēķinu karte – 500 kWh” izsniegšanu Ventspils maznodrošinātajām ģimenēm (personām), jo Ventspils pašvaldība no Latvijas Pašvaldību savienības ir saņēmusi dāvinājumā papildu 1300 kartes.

Kā zināms, līdz šim Elektrības norēķinu kartes varēja saņemt tikai garantētā minimālā ienākuma (GMI) pabalsta saņēmēju mājsaimniecības un trūcīgo ģimeņu mājsaimniecības.

Elektrības norēķinu karte paredzēta, lai segtu elektroenerģijas patēriņu 500 kWh apmērā, tās nominālvērtība ir 37,15 lati.

Iedzīvotājiem svarīgi zināt, ka katra mājsaimniecība (trūcīga vai maznodrošināta) var saņemt tikai vienu Elektrības norēķinu karti, jo elektroenerģijas patēriņš tiek veikts mājsaimniecībā.

Elektrības norēķinu karti var izmantot tikai sava elektroenerģijas patēriņa kompensēšanai – mājsaimniecībai jābūt noslēgtam līgumam ar AS „Latvenergo” par elektroenerģijas piegādi, turklāt jādzīvo adresē, kurā reģistrēts Latvenergo līgums.

Sociālais dienests aicina iedzīvotājus no maznodrošinātām mājsaimniecībām, kuri ir A/S ,,Latvenergo” klienti, pierakstīties uz pieņemšanu pie sociālā darbinieka, lai saņemtu Elektroenerģijas norēķinu karti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: