No 8. līdz 11. martam Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes tiks reklamētas sporta izstādē „SPORTSHOW 2011” Maskavā.

Olimpiskais centrs „Ventspils” kopā ar Maratona kluba pārstāvjiem izstādes interesentiem ir sagatavojis speciālu piedāvājumu, kurā būs iekļauta informatīva brošūra par Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēm, sportistu ēdināšanas un izmitināšnas pakalpojumiem, kā arī par Ventspils pilsētas tūrisma un atpūtas piedāvājumu.

Otrs mērķis dalībai sporta izstādē ir piesaistīt interesentus lielākajam Ventspils skriešanas pasākumam – Piedzīvojumu parka pusmaratonam. Ventspils Maratona kluba biedri izstādes laikā cer iegūt arī jaunus sadarbības partnerus skriešanas pasākumu organizēšanai arī ārpus Latvijas robežām.

Olimpiskais centrs „Ventspils” pēdējos gados kļuvis par ļoti iecienītu starptautisku treniņnnometņu norises vietu. 2010. gadā Ventspilī notikušas 28 treniņnometnes, kurās kopā piedalījās vairāk kā 800 dalībnieku, bet šajā gadā uz vasaru pieteiktas jau 19 treniņnometņu rezervācijas.

Katru gadu Olimpiskajā centrā „Ventspils” trenēnjas Krievijas daiļslidošanas izlase, dažādu valstu šorttrekisti, Krievijas hokeja komandas, kā arī Latvijas izlases basketbolā, bobslejā, vieglatlētikā u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: