Svētdien, 26. septembrī plkst. 11 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15 bērnu parkā ''Fantāzija'' skolēni, skolotāji un vecāki no Ventspils 2. pamatskolas un Ventspils 3. pamatskolas iesaistīsies akcijā ''Iznāc no skolas'', lai radoši darbotos brīvā dabā.

Skanīgas dziesmas, enerģiskas dejas, jautri konkursi, improvizācija, koša rudens tērpu parāde un aizraujošas radošās darbnīcas - tas viss ir sagaidāms svētdien bērnu pilsētiņās.

Ventspils 2. pamatskolas skolēni un skolotāji sagatavojuši muzikāli radošu programmu, kurai dots tāds pats nosaukums kā skolas devīzei – ''Kopā būt, kad prieku var gūt''. Bērnu pilsētiņu pieskandinās bērnu dziesmas, būs nelieli skeči, bet kanisterapijas sunītis Vinnijs ar saviem draugiem parādīs, cik interesanti var skolā mācīties. Ventspils 2. pamatskolas direktore Sintija Birziņa ir pārliecināta: ''Kopā vienmēr labāk un interesantāk!''

Bērnu parkā ''Fantāzija'' iedvesmojošas, košas un interaktīvas aktivitātes ''Rudens lāde'', kurās piedalīsies Ventspils 3. pamatskolas skolēni, skolas absolventi, vecāki un viesi. Skolas direktore Vera Šengelija vēl: ''Lai visiem jauks noskaņojums un pozitīvas emocijas šoruden!''

Ventspils Kultūras centrs aicina katru otro svētdienu Ventspils skolas un pirmsskolas izglītības iestādes izmantot rudens siltās pēcpusdienas, lai radoši un saturīgi pavadītu laiku Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā ''Fantāzija'', piemēram, organizējot radošās darbnīcas, sporta un mākslas aktivitātes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: