Ventspils - skaista, sakopta un labiekārtota pilsēta, ko novērtē gan ventspilnieki, gan pilsētas viesi. Uzsākot Ventspils pilsētas tūrisma sezonu piedāvājam iepazīt Ventspili caur tās skaņām un palūkoties uz ierastajām lietām citādāk, noskatoties jauno pilsētas tēla klipu ''Ventspils skan'', ko 2020. gada vasarā izstrādāja aģentūra ''Nord DDB Riga''.

Ventspils ir pilnvērtīga un piedāvā tik daudz - jūras viļņu šalkas un gurkstošas smiltis Zilā karoga pludmalē, vēja čuksti priedēs un nesteidzīgi soļi pastaigu takās, riepu ritēšana un velosipēdu zvaniņi pilsētas veloceliņos, bišu zumoņa krāšņajās puķu skulptūrās un dobēs, nomierinošās strūklaku čalas, bērnu prieka saucieni rotaļu laukumos un jauniešu sarunas skeitparkā, Mazbānīša tvaika svilpieni un riteņu klaudzēšana, vēstures liecību klusums Livonijas ordeņa pilī un darbarīku trokšņi rītdienas objektos: Zinātnes centrā ''VIZIUM'', Piejūras brīvdabas muzejā un citviet. Bet pašā pilsētas sirdī - Lielajā laukumā ir ēka, kas aizrāvusi ar savu akustiku un iedvesmojusi patiesi izbaudīt skaņu burvību - koncertzāle ''Latvija''.

Plašāka informācija par tūrisma un atpūtas iespējām pieejama Ventspils Tūrisma informācijas centra mājaslapā: visitventspils.com.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: