Sestdien Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio tiešraidē tika pasniegtas Latvijas sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā ''Kilograms kultūras 2020''. Kategorijā ''Pārsteigums'' balvu ieguva koncertzāles ''Latvija'' viena gada jubilejas koncerts-performance ''Viens''.

Koncerts-performance ''Viens'' notika pērnā gada jūlijā, atzīmējot koncertzāles ''Latvija'' viena gada jubileju. Tās radošās koncepcijas autori ir Krista un Reinis Dzudzilo, diriģents Aigars Meri.

Sakot pateicības runu, koncertzāles "Latvija" mākslinieciskais vadītājs Miks Magone atzina: ''Kāds var būt pārsteigums, ja ir Dzudzilo, ir Meri, ir orķestris, ir Darius Mijo un, manuprāt, vissvarīgākais - komanda, ar kuru mēs aizvadītā gada jūlijā šo nostrādājām?''

''Kilograms kultūras'' ir sabiedrisko mediju apbalvojums kultūras jomā, kas apliecina sabiedrisko mediju aktīvu līdzdarbību Latvijas kultūras dzīves procesos. Balvu piešķir Latvijas Televīzija, Latvijas Radio un Latvijas sabiedrisko mediju portāls LSM.lv.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -4
    Kristiāna 01.03.2021, 15:05:02

    Bija ļoti skaists koncerts, prieka ka to novērtē arī aiz Ventspils robežām!

  • -5
    ^^—^^ 01.03.2021, 16:15:43

    Uh, ka šis būs kā dadzis acī tiem, kas uzskatīja, ka Ventspilī koncertzāli nevajag! Vajag un Ventspilī mak to likt lietā un organizēt fantastiskus koncertus gan ikdienā, gan kovidā!

  • 0
    Vadims Kevrelis 01.03.2021, 16:52:09

    Daudzi jau neapšauba mākslinieku profesionalitāti, lai brauc un uzstājās.

  • -1
    .Barons.. 01.03.2021, 17:32:53

    Kamēr bū būt ,kas intreseties.le zinat.
    Drīz bus kaputt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: