Noslēdzoties Latvijas sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā ''Kilograms kultūras 2020'' rudens balsojumam,  kategorijā ''Pārsteigums'' vislielāko sabiedrības atbalstu guvis koncertzāles ''Latvija'' viena gada jubilejas koncerts-performance "Viens", radošās koncepcijas autori Krista un Reinis Dzudzilo, diriģents Aigars Meri.

Skatītājiem un klausītājiem bija jāvērtē darbi septiņās kategorijās, un finālam kvalificējās viens darbs katrā no tām - tas, kas saņēma vislielāko sabiedrības atbalstu.

''Kilograms kultūras'' ir sabiedrisko mediju apbalvojums kultūras jomā, kas apliecina sabiedrisko mediju aktīvu līdzdarbību Latvijas kultūras dzīves procesos.

Balvu piešķir Latvijas Televīzija, Latvijas Radio un Latvijas sabiedrisko mediju portāls LSM.lv. Tradīcija aizsākta 2012. gadā, kad balvas tika pasniegtas par spilgtākajiem 2011. gada kultūras notikumiem. Rudens balsojumam izvirzītie darbi Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas žūrijas redzējumā atzīti par oriģinālākajiem un kvalitatīvākajiem Latvijas kultūras notikumiem, kas tapuši no 2020. gada maija līdz augustam un ir cienīgi cīnīties par iespēju iegūt balvu ''Kilograms kultūras''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: