Sakarā ar vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanu, līdz 14. aprīlim slēgts būs gan Ventspils Kultūras centrs, gan tā kase.

Iepriekš jau tika ziņots, ka, ņemot vērā ārkārtas situācijas, no 13. marta līdz 14. aprīlim ir atcelti visi Ventspils Kultūras centra organizētie publiskie pasākumi.

Šajā laika posmā bija plānoti vairāki pasākumi, uz kuriem bija iespējams iegādāties biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs. Tie, kuri biļetes iegādājās internetā, ir jau apzināti un saņems atpakaļ naudu savā kontā, savukārt, tie, kuri biļetes iegādājušies klātienē, lai saņemtu atpakaļ naudu par biļetēm, var doties uz jebkuru "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietu.

Ņemot vērā, ka Kultūras centrs būs slēgts, maksu par biļetēm uz atceltajiem pasākumiem tieši Kultūras centra kasē būs iespējams saņemt atpakaļ, kad tas tiks atvērts apmeklētājiem.

Laikā kamēr Kultūras centrs ir slēgts, tā darbinieki turpinās strādāt attālināti. Jautājumu gadījumā ikviens tiek aicināts sazināties elektroniski vai telefoniski. Komunicēt iespējams uzdot gan ar sociālo tīklu Facebook vai Instagram starpniecību, gan arī rakstot vai zvanot. Darbinieku kontakti pieejami mājaslapā – www.kulturascentrs.ventspils.lv.

Kultūras centrs aicina visus piedalīties Latvijas Republikas Kultūras ministrijas kampaņā #Ēkultūra un ārkārtas situācijas laikā izbaudīt visdažādākās kultūras norises virtuāli un kultūras jomā pieejamos e-pakalpojumus saņemt attālināti. #Ēkultūras digitālie resursi apskatāmi šeit - https://ej.uz/ekultura.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: