Ventspils tūrisma informācijas centrs pilsētas iedzīvotājus un viesus Ventspils tehnikumā, no 24. februāri līdz 31. martam, aicina apmeklēt fotoizstādi, kur apskatāmi Ventspils 2019. gada fotoattēlu konkursa 40 labākie darbi.

Pērnā gada novembrī izstādes atklāšana notika teātra namā ''Jūras vārti''. Labāko fotoattēlu izlases izstādē piedalījās 15 autoru 40 darbi, fotoattēli tika vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija, konkursa nominācijas papildināja arī portāla ventspils.lv balsotāju vērtējums.

Konkursa nominācijā Reklāmas foto par labāko fotoattēlu tika atzīta Montas Blāzes fotoattēls ''Sirds osta'', savukārt nominācijā Mākslas foto labākais foto Kristam Kūlam par fotoattēlu ''Aukstā stāja''. Portāla ventspils.lv apmeklētāju balvu ieguva Renārs Boļšēvics par fotoattēlu ''Vai mums ir pa ceļam?''.

Darbu autori ir ne tikai cilvēki, kuru profesionālā darbība saistīta ar fotografēšanu, bet arī citu nozaru profesionāļi, kuri brīvajos brīžos labprāt iemūžina skaistākos pilsētas skatus.

Fotoizstāde Ventspils tehnikumā, 2. stāvā skatāma līdz marta beigām.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: