Ventspils pilsētas dome aicina iedzīvotājus un viesus iesaistīties Ventspils 700+30 jubilejas fotoalbumā tapšanā, iesniedzot fotoattēlus, tādējādi daloties ar saviem Ventspilī piedzīvotajiem mirkļiem pēdējo 30 gadu laikā.

Lai veiksmīgi attēlotu Ventspils pilsētvides pārmaiņas, Tūrisma informācijas centra (TIC) izsludinātās fotoattēlu atlases mērķis ir apkopot fotoattēlus, kuros redzama vēsturiskā Ventspils pilsētvide, tajā skaitā - ielas, dzīvojamās ēkas, parki, skvēri, laukumi, tirdzniecības vietas, sabiedriskā ēdināšana, kultūrvēsturiski pieminekļi, uzsvaru liekot uz laika posmu no 1990. - 2000. gadam.

Dalībnieki var iesniegt neierobežotu skaitu fotoattēlu, attēlus atbilstoši noformējot saskaņā ar fotoattēlu atlases nolikumā noteiktajā kārtībā

Pēc fotoattēlu saņemšanas tos izskatīs darba grupa, un atlases dalībnieki, kuru fotoattēli tiks izmantoti albuma tapšanā, saņems atlīdzību 20,00 EUR t.sk. PVN par viena attēla izmantošanu.

Attēlus iespējams iesniegt līdz 10. marta plkst. 17 nolikumā noteiktajā kārtībā.

Pretendenti ar fotoalbuma nolikumu var iepazīties un to saņemt Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17, kā arī ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: