Šodien pkst. 19, turpinot aizsākto Jam Session pasākumu ciklu, “Jūras vārtu” kafejnīcā uzstāsies Ventspils Mūzikas vidusskolas kameransambļi.

 Koncerta pirmajā daļā uzstāsies dziedātāja Madara Grēgere kopā ar grupu Maddry, kuras sastāvu veido Ance Laganovska – taustiņi, Mārtiņš Krastiņš – basģitāra, Elgars Jaunskalže – ģitāra un Rolands Stepanovs – sitamie instrumenti.

Lai arī grupa dibināta 2009.gadā, tā jau ir ieguvusi atzinību ne tikai Ventspilī, bet arī citviet Latvijā. Lai arī grupa pārsvarā  izpilda džeza mūziku, taču jaunie mūziķi ļoti labi pārzina arī citus mūzikas žanrus. Šajā ziemas sezonā grupa aktīvi strādājusi arī pie jaunām dziesmām, kas plašākam klausītāju lokam tiks izpildītas šo trešdien Jam Session pasākumā.

Savukārt koncerta otrajā daļā muzicēs Ventspils Mūzikas vidusskolas ansambļi, kā arī jaunās un talantīgās solistes Laura Rubīna, Ieva Karlsone un Sallija Taučus. Koncerta programma stilistiski ietvers gan popmūzikas, gan džeza mūzikas, gan arī latīņu mūzikas elementus un noskaņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: