Otrdien, 23.oktobrī, plkst. 17:30 Galvenajā bibliotēkā, sarunu cikla “Mana Mūzikas bibliotēka” viesis būs Pārventas bibliotēkas vadītāja un daudzu koncertu organizatore Igeta Gredzena.

Igetas saistība ar mūziku ir ļoti cieša. Viņa bijusi Ventspils Bibliotēkas galvenā bibliotekāre Mūzikas un mākslas sektorā, aizrautīgi organizē gan literārus, gan muzikālus pasākumus. Pateicoties viņas radošajam garam Pārventas bibliotēka kļuvusi par Pārventas kultūras un sabiedrisko centru, kurā iedzīvotāji pulcējas uz koncertiem un pasākumiem. Igetas mīlestība un interese par mūziku liek viņai regulāri apmeklēt koncertus un operu izrādes gan Latvijā, gan Eiropas pilsētās.

Par to, ko Igeta liktu savā mūzikas izlases plauktā, otrdienas vakara sarunā iztaujās topošās Mūzikas bibliotēkas vadītāja Inga Aulmane.

Cikla “Mana Mūzikas bibliotēka” sarunas notiek reizi mēnesī. To dalībnieki ir dažādu profesiju un vecuma ventspilnieki, kuri piekrituši dalīsies ar savu ierakstu kolekciju dārgumiem. Mūzikas bibliotēkā skan dažāda stila mūzika, to noteiks aicinātā viesa simpātijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: