Rīgas Stradiņa universitātes Aulā jau devīto reizi tika aizvadīts Latvijas jauno izpildītāju konkurss "Nāc sadziedāt!", kur vecuma grupā no 10-14 gadiem popstudija “Jūras akmentiņi” ieguva Grand Prix balvu.

Vokālās pedagoģes Lūcijas Boitmanes vadītā popstudija “Jūras akmentiņi” - Tīna Prūse, Mārcis Ziemanis, Marta Matisova, Selīna Šemele, Rebeka Tameža un Dāvids Egle - izpildīja grupas “Pentatonix” dziesmu “Taste The Feeling” angļu valodā. Šogad konkurss pirmo reizi bija starptautisks un tajā piedalījās solisti un grupas ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas. Vecuma grupā no 10-14 gadiem, kur popstudija “Jūras akmentiņi” ieguva Grand Prix, pavisam piedalījās 23 dalībnieki.

Grupas un solistus vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija Valts Pūce, Agnese Rakovska, Normunds Pauniņš, Jānis Stībelis un Astarulsmirus.

Pie sasniegtā popstudija “Jūras akmentiņi” neapstājas un šobrīd gatavojas doties uz Spāniju, Loretdemāru, kur jūnijā norisināsies konkurss “Summer Talent League 2018”. Tāpat popstudija piedalīsies arī Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā “Balss Pavēlnieks”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: