Biedrība “Piecas izaugsmes formulas” un Kurzemes plānošanas reģions parakstīja līgumu par izglītojošu un informatīvu pasākumu nodrošināšanu potenciālajiem aizbildņiem, audžuģimenēm un adoptētājiem.

Noslēgtais līgums paredz, ka biedrība sadarbībā ar Kurzemes plānošanas reģionu organizēs izglītojošus un informatīvus pasākumus gan individuāli, gan pāriem, nodrošinot speciālistu – psihologa, jurista, sociālā darbinieka konsultācijas līdz 2019. gada 30. jūnijam septiņās Kurzemes pašvaldībās (Ventspilī, Liepājā, Kuldīgā, Talsos, Saldū, Pāvilostā, Dundagā).

Biedrība “Piecas izaugsmes formulas” arī iepriekš nodrošināja ilgstošu atbalstu audžuvecākiem, aizbildņiem un adoptētāju ģimenēm, piedāvājot apmeklēt psihologa konsultācijas, kursus, meistarklases, terapijas grupas, individuālās konsultācijas u.tml. Biedrības mērķis ir motivēt, ieinteresēt, konsultēt un sniegt nepieciešamo atbalstu audžuvecākiem, aizbildņiem un adoptētāju ģimenēm, kas ļautu palielināt ģimenē augošo bērnu skaitu.

Speciālistu konsultācijas palīdzēs izprast bērna attīstības psiholoģiju, uzvedības nozīmi un metodes, kā palīdzēt bērniem iekļauties sabiedrībā. Atbalsta nodrošinājums palīdzēs arī pašiem vecākiem pieņemt atbildīgu lēmumu kļūt par ģimeni nelaimē nonākušajiem bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: