Šogad ikgadējā Lielā Talka, kura visā Latvijā pulcēs talkotājus, notiks 28. aprīlī, un, kā ik gadu, arī šogad Ventspils pašvaldība šo akciju atbalstīs, nodrošinot brīvprātīgajiem talciniekiem atkritumu maisus un atkritumu konteinerus pieteiktajās talkošanas vietās.

Ventspili tīru un sakoptu atbildīgās iestādes un speciālisti cenšas uzturēt regulāri, taču pašvaldība atbalsta jebkuras aktivitātes, kas vērstas uz tīrību. Tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti paši pieteikt sev izvēlēto talkas vietu.

Tiem, kas ievērojuši vietas, kuras ir nepieciešams sakopt, tiek aicināti tās atzīmēt mājaslapā www.talkas.lv sadaļā “Kartes – Piesārņoto vietu karte”, klāt pievienojot nelielu aprakstu. Savukārt talkot gribētāji šajā kartē var sākt meklēt vietas, kurām noderētu čaklas rokas Lielās Talkas dienā.

Talkošanas vietas var ieteikt p/i „Komunālā pārvalde” un iedzīvotāji, kolektīvi un skolas, kurām ir vēlēšanās piedalīties Lielajā talkā un uzkopt kādu teritoriju, to varēs darīt, piesakoties līdz 26. aprīlim, sazinoties ar talkas koordinatoru pa tālruņa numuru 29471342.

Šā gada Lielās Talkas sauklis ir “Mainām Latviju! Maināmies paši!”, atgādinot Latvijas iedzīvotājiem, ka tikai mūsu rokās ir Latvijas labklājība, tīrība un ilgtspēja.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: