Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) no 18.- 21. janvārim Helsinkos piedalīsies Somijas lielākajā tūrisma izstādē “Matka 2018”, kur informēs ceļotājus par tūrisma iespējām Ventspilī.

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar Ventspils pašvaldības sagatavotajiem tūrisma materiāliem somu valodā un uzzināt par Ventspils īpašo piedāvājumu – virtuālo vēstniecību www.visitventspils.com un Ventspils naudu – ventiem.

Kā liecina iepriekšējā pieredze, tad somu ceļotāji, kuri apmeklē izstādi, visbiežāk interesējas par iespēju apceļot visas trīs Baltijas valstis, braucot ar kemperiem. Viņu populārākais maršruts ved gar Baltijas jūras piekrasti un, pateicoties tam, ka Ventspilī ir augsta servisa līmeņa kempings, Ventspils ir viens no iecienītākajiem pieturas punktiem. Ceļojuma laikā somi labprāt apmeklē dažādus pasākumus, piemēram, Ventspils Ziedu paklāju festivālu, Jūras svētkus vai Vasaras saulgriežu svinības Jūrkalnē.

Karīna Krivade, Ventspils TIC vadītāja: “Šogad darbam izstādē esam uzstādījuši jaunu mērķi - meklēt jaunus sadarbības partnerus grupu tūrisma attīstīšanai. Īpaša uzmanība tiks pievērsta tūroperatoriem un aģentiem, kuri nodrošina kruīza kuģu apkalpošanu, lai rosinātu iekļaut Ventspili savos maršrutos. Mums ir lieliska ostas infrastruktūra un tūrisma piedāvājums. ”

Dalību šajā un citās starptautiskajās izstādēs notiek sadarbībā ar Kurzemes Tūrisma asociāciju un Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: