Ziemeļkurzemes RLP apstiprināja projektu “Ventas krasta labiekārtojums Vārves ciemā, Vārves pagastā”. Ventspils novada Vārves ciemā plānots labiekārtot Ventas krastu, ierīkot laivu piestātni - pontona laipu, pastāstīja pašvaldībā.

Tāpat notiks Ventas krasta joslas sakārtošana, izpļaujot niedres, uzlabojot grunti un pieberot smiltis. Atjaunos arī piebraucamo ceļu un ierīkos celiņu uz laivu piestātni un automašīnu stāvlaukumu. Labiekārtojot pludmali, ierīkos volejbola laukumu, bērnu rotaļu laukumu un skatu laukumu, kā arī uzstādīs pārvietojamās tualešu un pārģērbšanās kabīnes.

Projekta kopējās plānotās izmaksas veido 105 225 eiro, tostarp Eiropas Savienības finansējums paredzēts 72 919 eiro apmērā, bet pašvaldības līdzfinansējums - 32 306 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Mariks Padrevics 11.01.2018, 16:48:17

    TAs tiešām būtu forši ,vismaz būtu vietas kur piekļūt ar makšķeri no krasta, tik vēl viena rūgta darvas karote,jo ceļa posms no Ventspils līdz vārvei ir katastrofālā stāvoklī

  • 0
    i 11.01.2018, 18:54:10

    Esmu, tikai un vienīgi, priecīgs ;)
    Redzu, ka tiek ieguldīta nauda un par to prieks.
    P.S. A, varēja taču šo naudiņu kāds nozagt... Tad būtu bijis bēdīgs...

  • 0
    Elviss22 12.01.2018, 14:07:24

    Nu skaisti, bet cik atceros par tādu projektu jau vienreiz nauda tika piešķirta.... Vārves pagastam ir kilometriem gara robeža gar jūru, bet kaut vienreiz pa šiem 27 gadiem kāds būtu nogreiderējis ceļu, nekā! Tur ir arī Kalnmaļu kapi, kuros vārveniekiem guļ piederīgie, bet nokļūt tur nevar, jo piebraucamais ceļš nav izbraucams.

  • 0
    Lelle 13.01.2018, 08:09:26

    Interesanti-,,ierīkos volejbola laukumu,,???
    Mums jau ir divi pludmales volejbola laukumi pludmalē.
    Paldies Aivaram Čaklim un viņa kompānijai,kuri par šiem laukumiem jau daudzus gadus rūpējas.
    Lūgums Vārves pagasta pārvaldei pārvietojamās tualetes atvest,kad peldsezona sākas ;),jo pērn atveda tik jūlijā un aizveda vēlu rudenī-oktobrī.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: