Ventspils 727. dzimšanas dienas svinību karstākajā dienā ventspilnieki un pilsētas viesi devās gājienā, svinēja pilsētas parkos un laukumos, Ventmalā, kur noskatījās arī krāšņo salūtu, bet pēc tam līdz rīta gaismiņai ballējās Reņķu dārzā.

Pilsētas svētki fotogrāfijās

Pilsētas svētku gājiens

Svētku vakars

Pilsētas svētku naktsballe

Piedzīvojumu parkā skan kantri mūzika

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • -1
    cits 06.08.2017, 13:18:45

    Vēl jau varēja vienu fotogaleriju izveidot ar visām Ventmalas tirgotāju būdām.Kur katru gadu sortiments viens un tas pats,tik cenas kāpj uz augšu.Bet nav jau nekāds brīnums-par tirgošanās vietu no tirgoņiem jau arī plēš deviņas ādas!
    Nez,kā būtu,ja pašvaldība atļautu tirgoties bez nomas maksas?

  • -2
    Zelts 07.08.2017, 01:15:04

    Garlaicīgākie svētki ever. Pa dienu tikai tirgus un bezjēdzīgi koncerti fonā ar nenormālu troksni visā krastmalā. Pirms salūta koncerts ar pamatīgu naftalīnu. Varētu padomāt, ka pilsētā dzīvo tikai pensionāri, bet svētku balle priekš tīņiem ar Reiniku un Roberto. Kas to organizē un kas to apstiprina un finansē, sviests? Bet par salūtu paldies! Ļoti iespaidīgi, kaut arī mūziku nedzirdējām. laikam kaut kas ar skaņu aparatūru

  • -2
    Larijs Kukarans 07.08.2017, 01:44:50

    :)
    Ak, kur jauki svētki,katru gadu viss ir dažādāk,mūzika klusa.Pēdējās paaudzes kara tehniku demonstrē .Karavīri gludi skūti,ah un ak:)
    Tagad nedzēsīsiet komentāru?:)
    Jūs esat smieklīgi,taisnība ir un paliks taisnība,dzēs,vai nedzēs!

  • -2
    Nif nifs 07.08.2017, 11:37:07

    Tā "taisnība" visbiežāk katram sava. Un ja cilvēks savu "taisnību" uzskata par vienīgo un īsto, tā jau ir truluma pazīme.

  • -3
    Zelts 07.08.2017, 12:46:53

    Kurš rīkoja pilsētassvētkus? Kultūras nams, Gulbe? Absolūts izdomas trūkums un nekompetence. Ieteikums Lembergam netērēt 50 tūkstošus par bezjēdzīgiem Vaikules koncertiem, bet piesaistīt profesionāļus, piemēram, no Kuldīgas.

  • -3
    Juris 07.08.2017, 13:04:38

    Ceru, ka domāji to kā joku :)

  • -1
    Juris 07.08.2017, 13:15:37

    Nekad nevarēs izdarīt visiem pa prātam. Bet fakti ir nepielūdzami. Pērn svētkus apmeklēja 130 000 cilvēku. Šogad noteikti nebija mazāk. Tas tomēr kaut ko liecina. Ja nepatiktu nebrauktu. Svētkus tak svin arī daudzās citās pilsētās. Pavēroju - nu staigāja smaidoši un laimīgi. Nekādas drūmas sejas neredzēju . Arī mašīnu rinda masu protestā no Ventspils prom neplūda. Tātad Gulbe un Co dara visu pareizi. Tas ko vēlas mūsu sabiedrība ir uzminēts - skaļa mūzika, iepirkšanās, karuseļi, paēšana, uzdancošana un kādas zvaigznes ( var būt arī ne tik jaunas) koncerts. Par šo nācijas apmātību ar masu pasākumiem daudz runā arī Lūsēns. Tādi nu mēs esam kļuvuši - patērētājsabiedrība. Un vainīga nav Gulbe vai kāds cits producents. Ir tak arī dažādi alternatīvi pasākumi, kurus apmeklēt tiem, kas nav masu pasākumu histērijai vēl pakļāvušies. Un ja nu te kāds par dvēseli, tad neraudiet - brauciet uz Piektdienas vakara pastaigu, kas ir daudz intīmāks pasākums.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: