Pirmajos sešos šī gada mēnešos Ventspils Piejūras kempings uzņēmis un apkalpojis 3893 viesus, bet kopumā kempingā viesi pavadījuši 6319 cilvēknaktis, kas nozīmē, ka palikuši tajā vairākas naktis.

Pēc viesu apmeklētības īpatsvara vēl joprojām liela daļa tūristu ir no Latvijas, kas norāda, ka mūsējie ir aktīvi ceļotāji arī savas valsts robežās. No ārvalstu viesiem Ventspilī visaktīvākie ceļotāji nemainīgi ir viesi no Lietuvas, šogad palielinājies viesu skaits no Francijas un Šveices.

No kopējā viesu skaita, kuri apmetušies kempingā, nakšņot labiekārtotajās mājiņās izvēlējušies 2816 viesi, bet 1077 izmantojuši iespēju nakšņot labiekārtotajos telšu un treileru laukumos. Viesiem, kuri nakšņo telšu un treileru vietās, Piejūras kempings piedāvā servisa ēku, kurā pieejamas gan labierīcības, gan dušas, kā arī pieejama publiskā virtuve, kurā var pagatavot ēdienu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    dzintra365 31.05.2018, 14:23:28

    Kas tas par atslēgas karogu kempingā? Vai tas nozīmē, ka kempings ir atvērts?

  • -1
    PiejurasKemping 31.05.2018, 22:41:50

    Informējam, ka "Zaļā atslēga" ir starptautiska, strauji augoša tūrisma brīvprātīgās ekosertifikācijas sistēma, kas tiek piešķirta viesnīcām, kempingiem un hosteļiem.

    Piejūras kempings ir pirmais un vienīgais kempings Latvijā, kam piešķirts šāds ekosertifikāts.

    „Zaļā atslēga” ekosertifikācijas sistēmas mērķis ir tūrisma mītnēm samazināt negatīvo tūrisma ietekmi uz vidi un veicināt vides pārvaldes sistēmu ieviešanu tūrisma sektorā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: