Čellu trio "Melo - M" 14. janvārī pl.19:00 viesojas Ventspils Kultūras centrā, klausītājiem piedāvājot savu jauno koncertprogrammu "Operas joks".

Koncerti solās būt īpaši, jo klausītājiem būs iespēja ne vien novērtēt "Melo - M" muzikālo veikumu, bet arī aizmirst par ikdienas rūpēm jautrā joku pilnā atmosfērā. Piemēram, būs unikāla iespēja redzēt, ka čellu var spēlēt ne tikai ar lociņu, bet pat traukiem.

Koncertu pirmajā daļā skanēs pilnīgi jaunas versijas par pazīstamām opermūzikas melodijām. Dzirdēsim Verdi, Bizē, Vāgnera, Rosīni, Pučīni un citu pazīstamu komponistu populārākās melodijas Kārļa Auzāna aranžējumos, kā arī skanēs "Melo - M" oriģināldarbi.

Savukārt koncerta otrajā daļā "Melo - M" atskaņos gan pasaules tautu mūziku, gan popmūzikas un rokmūzikas Zelta fonda dziesmas.

Iespēja redzēt "Melo - M" savā pilsētā ir diezgan liels retums, jo pēdējā laikā grupa teju pusi koncertu sniedz ārpus Latvijas.

Pavasarī "Melo - M" kļuva par starptautiska konkursa laureātiem Sanktpēterburgā, konkurējot ar vairāk nekā 70 līdzīgām grupām no visas pasaules, bet nesen Latvijas čellu trio atgriezās no Amsterdamas, kur ar labiem panākumiem piedalījās pasaulē lielākajā čellistu festivālā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: