Šodien plkst. 19.00 Ventspils Jaunrades namā ar īpašu koncertu viesosies Igo kopā ar savu pavadošo grupu.

Igo priecēs klausītājus ar savas jaunās koncertprogrammas "Uguns" dziesmām un arī sen nedzirdētiem, bet labi zināmiem skaņdarbiem no iepriekšējo gadu repertuāra.

 
Koncerts patiešām solās būt īpašs, jo Igo jauno veikumu jau novērtējuši klausītāji koncertos citās Latvijas pilsētās, atzīstot, ka mūziķim jaunajā programmā izdevies tvert plašu emociju gammu, kas liek gan aizdomāties, gan emocionāli uzrunā ikkatru. Turklāt katra uzstāšanās ir savādāka, katru "Uguns" koncertu padarot unikālu un neatkārtojamu.

Atšķirībā no daudziem iepriekšējo gadu Igo koncertiem, "Uguns" turnejas koncertu pirmajā daļā skan dziesmas, kurām visu vārdu autors ir pats Igo, līdz ar to tas jūtami ietekmē izpildījumu. Koncertprogrammas "Uguns" pamatā ir Jāņa Strazda mūzika un Igo dzeja. Visi programmas skaņdarbi veltīti uguns tēmai un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo iepriekšējo gadu veikumiem, tostarp arī labi zināmas un publikas iemīļotas kompozīcijas. Koncertos būs iespēja iegādāties Igo koncertprogrammas „Uguns" jauno CD.
Koncertturneju rīko Igo mūzikas menedžments. Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs. Biļešu cena Ls 5,00; 6,00 un 7,00.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: