Šodien, 1. adventē, plkst. 17.00 Livonijas ordeņa pilī notiks Ziemassvētku ieskaņas koncerts.

 Iecerot gadskārtējo Ziemassvētku ieskaņas koncertu pilī, tā programmas veidotāji rakstīja: „Zvans vienmēr nes kādu vēsti- aktuālu, darbīgu, vajadzīgu, draudzīgu vai arī mīļu. Un, ja Tev šī saruna ir nepieciešama, tad vienalga kāda garuma un cik tā maksās. Svarīga ir pati saruna. Šovakar tāda Tev tiek piedāvāta- bezmaksas saruna ar debesīm. Tikai mūzika, sirds, zvani ....”  

Ziemassvētku gaidīšanas laikā ir tik daudz iespēju iegādāties kādu lietu ar atlaidēm vai vislabāk ņemt divas un maksāt par vienu, ka piedāvājums uzklausīt Ziemassvētku mūziku kā garīgas sarunas iespēju var šķist pārsteidzošs vai vispārējam svētku drudzim neraksturīgs.

Bet, ja ir izdevies atrast mirkli savā svētdienā, lai dzirdētu mūziku, - tā jau ir garantija sarunai, kas var izvērsties ilgāka un pārsniegt vienas svētdienas pēcpusdienas ietvarus. Koncerts Bezmaksas tarifs ar debesīm gaida gan tos, kas šādu muzikālu sarunu iespējas vēl tikai meklē, gan tos, kuriem tā ir ikdienas nepieciešamība.

Pirmās Adventes koncertā 28. novembrī plkst. 17.00 Livonijas ordeņa pilī tiks atskaņotas R.Dubras, Austriņas, A. Kontauta un citu komponistu populāras Ziemassvētku dziesmas. Piedalās: Ventspils domes kultūras centra sieviešu koris Venda (diriģentes R. Tālberga, A. Niedre), vokālais ansamblis Mundus, LMA Stīgu kvintets (vadītāja A. Burka), Zvanu ansamblis (vadītāja I. Jūrmale). Ieeja – Ls 1,50; Ls 0,75.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: