Jaunrades nama jaunie spēlētāji sāk uzrādīt zināmu stabilitāti Latvijas galda hokeja turnīros.

Ventspilnieki piedalījās kārtējā Latvijas kausa posmā galda hokejā Rīgā, kur cīnījās par vērtīgajiem punktiem gan Latvijas kausa kopvērtējumā, gan Latvijas reitinga ieskaitē. Tāpat jāpiebilst, ka šīs bija priekšpēdējā posma sacīkstes. Latvijas kausa trešā posma sacensībās pavisam piedalījās 74 sportisti no Rīgas, Inčukalna, Jēkabpils, Ventspils, Viesītes, Skrundas, Jūrkalnes un Popes. Ventspili pārstāvēja 11 Jaunrades nama galda hokeja komandas spēlētāji.

Uzvaru mačos svinēja Edgars Caics no Rīgas. Tomēr aizvien vairāk sāk priecēt tieši Ventspils jaunie galda hokejisti, kas, tāpat kā pirms mēneša Ventspils posmā, arī šoreiz spēja iekļūt pirmajā jeb augstākajā līgā. Pēc grupu turnīra izspēles augstākajā līgā iekļuva trīs mūsu galda hokeja komandas pārstāvji, turklāt visi trīs juniori.

Visveiksmīgāk no ventspilniekiem šajā posmā nostartēja Viesturs Lapiņš, kas izcīnīja 19. vietu. Jāpiebilst, ka Viesturam pietrūka tikai trīs vietu, lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā cīņām par posma kausu. Paralēli atklātajai jeb Open klasei Lapiņš kļuva arī par sesto labāko junioru šajā posmā.

Valts Grīnbergs jau otro posmu pēc kārtas iekļuvis augstākajā līgā, kas sāk norādīt jau par zināmu stabilitāti. Grīnbergam 21.vieta kopvērtējumā un 7. starp junioriem. Par Latvijas kausa trešā posma Ventspils sensāciju var nosaukt Rūdolfu Kamzolu, kas pirmo reizi iekļuva augstākajā līgā un izcīnīja 22. vietu. Dāmu konkurencē mūsu Laimai Kamzolai sestā vieta, veterānu nominācijā Georgijam Semjonovam ceturtā. 

Ventspils Jaunrades nama galda hokeja kluba pārstāvis Rimants Mironovičs Ventas Balsij atklāja, ka jau 27. novembrī plkst. 12 mūsu spēlētāji tepat Jaunrades nama konferenču zālē aizvadīs Jaunrades nama atklātā kausa izcīņas ceturtā posma sacīkstes. «4.decembrī dosimies uz Rīgu, kur startēsim Pasaules kausa galda hokejā posma sacensībās, kurām jau pieteikušies 159 dalībnieki no 11 valstīm.»

VJN atklātā kausa trešā posma rezultāti:

Open: Aleksandrs Žernovojs  (VSJN, Ventspils)

Juniori: Gints Lasmanis  (Skrundas GHK)

Dāmas: Laima Kamzola  (VSJN, Ventspils)

Veterāni: Dainis Zariņš  (Ventspils GHK)

VJN atklātā kausa kopvērtējums pēc 3 posmiem:

Open
1. Aleksandrs Žernovojs  (VSJN, Ventspils)

2. Elvijs Siliņš  (Jūrkalne)

3. Edžus Kaņeps  (VSJN, Ventspils)

Juniori
1. Elvijs Siliņš  (Jūrkalne)

2. Edžus Kaņeps  (VSJN, Ventspils)

3. Eliāns Ēdelis  (VSJN, Ventspils)

Dāmas
1. Laima Kamzola  (VSJN, Ventspils)

2. Paula Kaņepe  (Ventspils)

Veterāni
1. Dainis Zariņš  (Ventspils GHK)

2. Georgijs Semjonovs  (VSJN, Ventspils)

3. Ingmārs Šulcs  (Ventspils GHK)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: