Latvijas Republikas proklamēšanas 92. gadadienas svētku ietvaros šodien Ventspils Kultūras centrā uzstājas grupa „Turaidas roze”.

Pagājušā gadsimta 80. gadu Latvijas estrādes mūzikas simbols – ansamblis “Turaidas Roze” 10. novembrī uzsāks savu Vislatvijas turneju, kas pēc daudzu gadu klusēšanas būs pirmā grupas uzstāšanās. Par godu turnejai grupa 2010. gada vasarā ir ierakstījusi vairāku savu populārāko hitu jaunās versijas, no kurām pirmā – “Nelaid, māte, bērnus mežā” klausītājiem tika piedāvāta vasarā, bet otrais skaņdarbs – “Kas dzīvo tanī pusē” radiostacijās nonāks šajās dienās.

Grupas “Turaidas Roze” simbols ir tā dziedošais duets – Olga Rajecka un Uģis Roze, kuru izpildījumā skatītāji redzēs un dzirdēs tādas Imanta Kalniņa dziesmas kā “Nelaid, māte, bērnus mežā!”, “Apvij rokas”, “Kas dzīvo tanī pusē”, “Buramdziesmiņa”, un daudzus citus šī leģendārā komponista skaņdarbus. Kopā ar Uģi un Olgu uz skatuves būs arī ansamblis “Turaidas Roze” – Aivars Gudrais, Modris Laizāns, Juris Kristons un Juris Helvigs.

Tērpus koncertturnejai veido Elita Patmalniece, bet koncerta skatītājiem būs iespēja redzēt arī grupas leģendārākos video un fotomateriālus, kas plašākai publikai līdz šim nekad netika demonstrēti.

12. februārī ”Turaidas roze” dosies īpašā koncertkruīzā uz Stokholmu un visas turnejas laikā ikvienam “Turaidas rozes” koncertu apmeklētājam būs iespēja saņemt dāvanu – ceļojumu divām personām ar “Tallink” prāmi “Romantika” tieši šajā koncertkruīzā. Katrā koncertā tiks dāvināts ceļojums divām personām.

Biļetes uz visiem “Turaidas rozes” koncertiem ir nopērkamas visas “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.l.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: