Sporta skolas Spars basketbolistes aizvadījušas kārtējās Swedbank Jaunatnes basketbola līgas regulārā čempionāta spēles.

 Vispirms mūsu spēlētājas Ventspils 6. vidusskolas sporta zālē tikās ar Juglas sporta skolas vienaudzēm. U13 vecuma grupā Inetas Leites trenētās basketbolistes izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 44:9, pretiniecēm neļaujot gūt par desmit punktus.

Rezultatīvākās spēlētājas Ventspils rindās bija Aija Pūsepa un Krista Mihelsone ar 9 punktiem un Dinija Pāvelsone ar 6. U12 vecuma grupā arī tika gūta pārliecinoša uzvara – ar 51:28. Lielisku spēli aizvadīja Luīze Šepte, kura guva 28 punktus, vēl sešus pievienoja Renāte Lodziņa, bet piecus – Jana Arāja (treneri Jānis Ļaksa un Dace Ļaksa).

Tajā pašā dienā U12 meiteņu komanda aizvadīja vēl vienu maču, kurā tikās ar Rīdzenes sporta skolas komandu. Šajā spēlē mūsu meitenes cieta zaudējumu ar 26:56. Rezultatīvākās spēlētājas: Luīze Šepte – 10 punkti, Una Jirgensone – 5 punkti.

Basketbolistēm nebija daudz laika atpūtai, jo jau nākošajā dienā Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē gaidīja cīņas ar Daugavpils sporta skolas meitenēm.

U19 vecuma grupā meitenēm Inetas Leites un Benitas Lučinas vadībā izdevās pārspēt pretinieces ar 83:64. Rezultatīvākās spēlētājas: Marika Tēvaine – 24, Ieva Tīsone – 16 un Jana Rutkovska – 11 punkti. U16 vecuma grupā tika izcīnīta pārliecinoša uzvara – 95:37. Vairāk nekā trešdaļu (34) punktu guva Elza Dzērve, Sindija Gūtmane palīdzēja ar 16 punktiem, bet Lelde Kalniņa –  ar 14 (trenere Dace Ļaksa). U15 vecuma meitenes arī neatstāja nekādas cerības savām pretiniecēs, pārspējot tās ar 75:27. Rezultatīvākās spēlētājas bija Evija Zaļkalne – 25, Elīza Matisone – 23, Anete Heiberga – 14 punkti (treneris Jānis Ļaksa). Neveicās U13 grupas meitenēm, kuras piekāpās pretiniecēm ar 22:51. Rezultatīvākās spēlētājas: Aija Pūsepa – 5 punkti, Krista Mihelsone – 5 punkti un Gerda Samorukova – 4 punkti. Arī U12 vecuma meitenēm neizdevās turpināt uzvaru gājienu, jo nācās piekāpties ar 37:58. Rezultatīvākā spēlētāja arī šoreiz bija Luīze Šepte, kura guva 18 punktus, bet deviņi punkti Unas Jirgensones kontā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: