Valsts policijas Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins, ņemot vērā iedzīvotāju bažas pēc nesenā notikuma pilsētā, kad Jūrmalas parkā tika aplaupīta studente, ar nazi nodarot viņai miesas bojājumus, apliecina, ka šis ir atsevišķs gadījums un nav jāuztver kā sērijveida vardarbīgi noziegumi. 

Situācija pilsētā tiek kontrolēta, un vairāk nekādi citi līdzīgi gadījumi policijā nav reģistrēti.

Noziegums izdarīts laupīšanas nolūkā, un par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu. Uz šo brīdi vainīgā persona nav noskaidrota, bet ir zināmas viņa pazīmes. Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki veic intensīvus operatīvās meklēšanas pasākumus šīs personas noskaidrošanai un aizturēšanai.

Savukārt Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Arājs norāda, ka Ventspils pašvaldības viena no svarīgākajām prioritātēm ir iedzīvotāju drošība, un aicina pilsētas iedzīvotājus nevis rakstīt baumas forumos, bet gan par katru konkrētu gadījumu nekavējoties zvanīt pa bezmaksas tālruni 110 un lūgt, lai savieno ar VP Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa dežūrdaļu, vai arī zvanīt uz pašvaldības policijas dežūrdaļu pa tālr. 636 80808 vai 63622934. Nepārbaudītas informācijas rakstīšana forumos tikai lieki rada satraukumu iedzīvotājos.

Pašvaldības policijas darbinieki patrulē pilsētā 24 stundu režīmā, līdz ar to uzreiz pēc informācijas saņemšanas viņi operatīvi var reaģēt un pārbaudīt saņemto informāciju un attiecīgi rīkoties. Arī Valsts policijas darbinieki strādā diennakts režīmā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: