BK Ventspils basketbolisti dramatiskā mača izskaņā viesos piekāpās vietējai Siauliai komandai 75:77, tā piedzīvojot otro neveiksmi Baltijas Basketbola līgā.

Lai gan ventspilnieki atklāja mača rezultātu, pirmo ceturtdaļu labāk tomēr nospēlēja mājinieki. BK Ventspils vienu brīdi bija pat desmit punktu deficīts (7:17), bet pēc minūtes pārtraukuma komandas sniegums krietni uzlabojās. Ceturtdaļa noslēdzās ar Artūra Bērziņa tālmetienu, kas ļāva tikt viena metiena attālumā – 19:21. Otrajā ceturtdaļā vadībā uzreiz izvirzījās viesi (Grejs 22:21), nostiprināt pārsvaru nesanāca.

Puslaiku savā labā tomēr noslēdza ventspilnieki, lai gan līdz galam gandarīt par pēdējām sekundēm viņi droši vien nevarēja būt. Neprecīzi pa grozu meta Rašons Brouds, taču spēlētāju burzmā bumba atlēca tieši rokās iespaidīgāko izmēru Siauliai spēlētājam Denzelam Boulzam, kurš līdz ar sirēnu biju precīzs - 45:43.

Otrajā puslaikā vadībā bija te viena, te otra komanda, laiku pa laikam abu vienību treneriem nācās pieprasīt minūtes pārtraukumus un visai droši varēja prognozēt, ka gaidāma dramatiska mača izskaņa. Sākoties pēdējai minūtei tālmetienu realizēja Džamars Jangs, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam – 75:77. Mājinieku uzbrukums nebija precīzs, bet pēc pārkāpuma pret Jānis Strēlnieku (ceturtā piezīme ceturtdaļā Siauliai) ventspilnieki varēja uzbrukt līdz galam.

Pēdējās sekundēs notikumu laukumā netrūka – Janga kritiens, Strēlnieka metiens garām, Meiera izcīnītā bumba, burzma zem groza... Taču nebija nedz svilpes, kas liecinātu, ka bijis noteikumu pārkāpums, nedz metiena grozā, līdz ar to Siauliai nosargāju sev labvēlīgu rezultātu un BK Ventspils bija jāsamierinās ar neveiksmi – 75:77.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: