Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” trešdien svin 1.gadiņa jubileju un Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļa atzīmē savu 10 gadu darbību.

Apskati fotogrāfijas!

Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" ir jauna organizācija, kas tika izveidota 2010. gada 1. novembrī Latvijas Bērnu fonda un Ventspils pilsētas domes realizētā projektā "Multifunkcionālā atbalsta centra izveide bērniem ar īpašām vajadzībām".

Lai veiksmīgi realizētu uzstādītos projekta mērķus, apvienojās cilvēki, kas ilgus gadus darbojās Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļas rīkotajās aktivitātēs - pedagogi, psihologi, mediķi, sociālie rehabilitētāji, bērnu ar invaliditāti vecāki un izveidoja jaunu  organizāciju – «Cimdiņš».

Ventspilī Latvijas Bērnu fondaVentspils nodaļa tika izveidota 2002. gadā, kuras galvenā mērķauditorija ir bērni ar īpašām vajadzībām un ģimenes, kurās aug bērni ar invaliditāti.

Šobrīd Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļas redzes lokā ir nonākušas vairāki simti ģimeņu, kuras audzina bērnu ar ar funkcionāliem traucējumiem un vienatnē cīnās ar sociālajām, medicīniskajām un finansiālajām problēmām.

Desmit gadu brīvprātīgas darbības rezultātā LBF Ventspils nodaļa ir izveidojusi saliedētu komandu, kura iespēju robežās cenšas sniegt vēcākiem gan psiholoģisku, gan pedagoģisku, medicīnisku, informatīvu, gan finansiālu palīdzību, kā arī iesaistīt vecākus sabiedriskās aktivitātēs un pasākumos.

Šobrīd Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļas un A/C „Cimdiņš” galvenie mērķi ir apvienoti- atbalstīt ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām. Bet Latvijas Bērnu fonda starptautiski plašie kontakti dod iespēju atbalstīt arī daudzbērnu ģimenes, bērnus -bāreņus, audžuģimenes, talantīgus bērnus un vienkārši krīzē nonākušas ģimenes ar bērniem.

Svinīgā pasākuma norise:

16. novembrī ,A/C „Cimdiņš”, Atpūtas iela 16

12.00 - svinīgā atklāšana

12.10 - A/C „Cimdiņš” bērnu/jauniešu teātra iestudējuma „Vecenītes cimdiņš” pirmizrāde

12.30 - „Cimdiņš” saka PALDIES!

12.40 - vārds viesiem

13.00 – ēdam kūku un baudām kafiju!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: