Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienai par godu novada ļaudis pulcēsies svinīgā pasākumā «Dzīvo ar Latviju, elpo ar Latviju», kas 18. novembrī plkst. 14 risināsies Popes kultūras namā.

Pasākumā tiks sveikti labākie darba darītāji. Pēc pateicības vārdiem un apbalvojumu saņemšanas godinātie un visi pārējie varēs baudīt Vara Vētras koncertu. Savukārt vakarā popiņi pulcēsies pagasta organizētā pasākumā un atpūtīsies groziņballē.

Svētku pasākumi jau 17. novembrī notiks arī citos novada pagastos. Zūru pamatskolā notiks jauktā kora «Kaiva» koncerts, pēc tā – balle. Savukārt Zūru bibliotēkā šai dienā – tematiska pēcpusdiena. Latvijas dzimšanas dienai veltīts vakars būs arī Zlēkās, tur ar koncertuzvedumu Veltījums viesosies Kuldīgas vokālais ansamblis «Solem» un Dace Priede.

Ugālnieki baudīs svētku koncertu «...tu, spīvais latviet, Tu spītā dziedi...», Ancē dziedās Dundagas vidusskolas jauktais koris un notiks balle, užavnieki sveiks aktīvākos sava pagasta ļaudis, klausīsies Ventspils «Jūras akmentiņu» koncertu un ballēsies kopā ar Talsu muzikantu. Godināti tiks arī Jūrkalnes darbīgākie cilvēki, te svētku koncertā dziedās «Maģie suiti» un pašu skolēni. Tārgalē paredzēts svētku koncerts un atpūtas vakars, kurā spēlēs grupa «A²».

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: