FIBA Izaicinājuma kausu ar zaudējumu sākuši BK Ventspils basketbolisti, kas viesos ar 67:81 piekāpjoties Ukrainas Khimik.

Ventspilnieki puslīdz veiksmīgi aizvadīja vien pirmo ceturtdaļu, kuru uzvarēja 22:19. Otrajā ceturtdaļā viesu spēlē sāka pamazām irt – neveicās nedz ar sāncešu uzbrukumu apturēšanu, ne pašu veidošanu. Khimik ceturtdaļas vidū pārņēma vadību, bet puslaiku noslēdza ar astoņu punktu pārsvaru 42:34. Bažas pēc pirmā puslaika arī radīja naskā piezīmju krāšana, jo trīs jau bija nopelnījis Mārtiņš Meiers, bet Ronalds Zaķis bija skrājis pat četras.

Diemžel otrā puslaika sākums par kādām pozitīvām izmaiņās viesu spēlē neliecināja. Vēl vairāk – kad ceturtdaļas vidū Gundars Vētra pieprasīja minūtes pārtraukumu, mājinieki jau bija vadībā 54:38. Kā vēlāk izrādījās, ar to arī cīņa par uzvarētāju šajā mačā bija beigusies... Atlikušajā laikā Khimik panāca pat vairāk nekā 20 punktu plusu, nedaudz atlaižot tikai mača izskaņā. Pēdējās minūtēs BK Ventspils basketbolisti spēja nedaudz pietuvoties, un tas arī bija vienīgais gandar;ijums šajā mačā – 67:81.

Pēc nedēļas Ventspilī vieosies ungāru Atomeromu, kas turnīru sāka ar uzvaru savā laukumā opret Nizhny Novgorod 83:72.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: