Aprīļa pirmajās dienās valsts policijā reģistrēti gan noziedzīgi nodarījumi, gan kāds negadījums, kurā cietis cilvēks.

Negadījums notika uz prāmja „Scottish Viking", kas atradās prāmju terminālī. 42 gadus vecs vīrietis vadīja kravas vilcēju pa klāju un uzbrauca 56 gadus vecam vīrietim. Cietušais guvis nopietnas traumas un tika nogādāts Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā. Policijā uzsākts kriminālprocess, lai noskaidrotu visus notikuma apstākļus.

Savukārt 22 gadus veca sieviete Alkšņu ielā cietusi no suņa uzbrukuma, kurš iekodis apakšstilbā. Policijā uzsākts kriminālprocess, lai izvērtētu suņa saimnieka atbildību.

Ugāles pagastā, kādā angārā aizdedzies iekrāvēja "Komatsu", bet policistiem ir aizdomas, ka uguns pielaista tīšām. Arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess. 

Degvielas uzpildes stacijā "Lukoil" Kurzemes ielā ļoti neizmanīgi izrīkojies kāds automašīna „Scania R114” vadītājs. Braucot prom pēc degvielas uzpildīšanas auto norāva videonovērošanas kameru un aizbrauca.

Vienā dienā izsisti dubultā stikla rūtis diviem dzīvokļiem. 3. aprīļa rītā ap pulksten 6 stikli plīsuši mājai Dīķu ielā, bet jau ap pulksten 17 izsists logs arī Usmas ielas namā. Uzsākta administratīvā lietvedība.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: