Mirušajai pastniecei konstatēta galvas trauma, par šo gadījumu sākts kriminālprocess pēc KL 117. panta 9. daļas – Slepkavība pastiprinošos apstākļos, kas izdarīta mantkārīgā nolūkā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse informē, ka policija noskaidro visus notikušā apstākļus, notiek izmeklēšana.

Policija precizē, ka sievietes līķis atrasts sestdien plkst. 17:10. Noslepkavotās sievietes vecums – 65 gadi.

Jau informējām, ka sestdien Katoļu ielā daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā atrasta mirusi pastniece, ir acīmredzamas vardarbības pazīmes.

Zināms, ka šī pastniece iznēsājusi pensijas.

Noslepkavotā sieviete atrasta piestāvu mājas augšējā stāvā, kur staigā mazāk cilvēku. Tas ir ticamākais iemesls, kādēļ noslepkavotā pastniece atrasta tikai vakarā, lai gan pastnieki iznēsā pastu un pensijas dienas pirmajā pusē.

Aizdomās turamo un aizturēto pagaidām nav, un policija turpina izmeklēšanu. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija pašlaik netiek sniegta.

Latvijas pasts informē, ka pastniece sestdien veikusi savus darba pienākumus, kas ietver gan gan abonēto preses izdevumu un vēstuļu, gan pasūtīto preču un pensiju piegādi.

Latvijas pasts izsaka visdziļāko līdzjūtību pastnieces piederīgajiem un no savas puses sola sniegt visu iespējamo palīdzību izmeklēšanas iestādēm ātrākai un efektīvākai apstākļu noskaidrošanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: