Pašvaldības policija 27. augustā plkst. 9.20 Vasarnīcu un Grīšļu ielas krustojumā konstatēja elektrosadales skapja bojājumus un pie tā automašīnas plastmasas detaļu atlūzas, kas liecināja par ceļu satiksmes negadījumu, kurā iesaistīts transportlīdzeklis.

Par bojājumiem un notikumu tika informētas Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknis un SIA ''Volts-1''.

Turpinot patrulēšanu, aptuveni pēc 30 minūtēm deviņstāvu māju rajonā pie mājas Inženieru ielas 97, Pašvaldības policijas inspektori pamanīja transportlīdzekļa plastmasas detaļu atlūzas līdzīgas iepriekš pamanītajām Vasarnīcu un Grīšļu ielas krustojumā. Turpinot meklēt transportlīdzekli, kas, iespējams, iesaistīts elektrosadales skapja bojāšanā, Pašvaldības policijas inspektori pēc bojājuma pazīmēm pamanīja automašīnu, kas atradās garāžu kooperatīvā ''Priedes''. Pie automašīnas atradās trīs vīrieši acīmredzamā alkoholisko dzērienu reibuma stāvoklī, kuri uzvedās bravurīgi un agresīvi. Veicot pārrunas, noskaidrots, ka visi trīs vīrieši lietojuši alkoholu un pārvietojušies ar transportlīdzekli, līdz izraisījuši ceļu satiksmes negadījumu un no notikuma vietas aizbraukuši, lai slēptu bojāto transportlīdzekli, taču neatklāja, kurš tieši bijis autovadītājs.

Pašvaldības policija informēja Valsts policiju, kuras darbinieki ieradās notikuma vietā tālāko procesuālo darbību veikšanai, bet Pašvaldības policijas inspektori ar savu klātbūtni nodrošināja, lai vīrieši neuzsāktu fiziski agresīvas darbības.

Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot - 110 vai Pašvaldības policijai - 63680808; 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    Nah- Nahs 31.08.2021, 20:58:06

    Ka, elektroskapim uzbraucot,vadītājs nav bijis skaidrā-to kruķi pierādīt nevarēs.Pie mašīnas garāžu kooperatīva teritorijā var atrasties kaut vai četrrāpus stāvoklī.

  • -2
    Tā nu ir 31.08.2021, 21:19:03

    Nu, nu Nahs-Nahs. Ka šitāds piders uzbrauks, vai sliktākajā gadienā SABRAUKS kādu tavu tuvinieku... tu dziedāsi CITĀDU DZIESMU... !!!

  • -2
    Nah- Nahs 01.09.2021, 05:37:53

    Tāpēc vajag mainīt likumdošanu un sodīt nevis par pārkāpumu,bet gan par sekām!
    Ja šitāds,kā Jūs rakstāt,p*ders uzbrauks vai sabrauks kādu,tad viņam sods būtu jāpiemēro līdzvērtīgs nodarītajam-tāda pat sakropļošana vai,vajadzības gadījumā-nāve pašam un kādam no viņa piederīgajiem.Tā sacīt-aci pret aci,zobu pret zobu.

  • -2
    yolo 01.09.2021, 08:48:59

    Nah-nahs nesaprot līdz galam soda jēgu mūsdienu sabiedrībā

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: