Zemessardzes 46. kājnieku bataljona zemessargi kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Valsts robežsardzi un Valsts policiju piedalās jūrā pazudušā jaunieša meklēšanā. Meklēšanas darbi turpināsies arī šodien.

Kā ziņots iepriekš, pirmdien, 10. augustā, ap plkst.13.48 Ventspilī, Zilā karoga pludmales peldvietā notika nelaimes gadījums uz ūdens - jūrā pazuda 19 gadīgs jaunietis.

Pirmdien, 10. augustā, pludmales glābšanas dienests uzsākot darbu plkst. 10 no rīta, pie visām ieejām pludmalē izlika dzeltenās brīdinājuma zīmes ''Peldēties nav ieteicams. Bīstami viļņi'', kā arī tika izlikti brīdinoši karogi centrālajā mastā uz pludmales robežu piloniem, glābšanas torņiem. Tas nozīmē, ka peldēties nav ieteicams, bet nav aizliegts.

Pludmales apmeklētājiem jābūt uzmanīgiem, nepārvērtējot savus spēkus jūras viļņos un straumēs, kas augusta mēnesī ik gadu ir bīstamas un mainīgas.

Ja kāda rīcībā ir informācija saistībā ar pazudušo jaunieti, nekavējoties informēt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu pa tālruni 112 vai Valsts policiju pa tālruni 110.

Lasi vēl