Upesciema stadionā notika Latvijas čempionāts petankā jauktajās dubultspēlēs. Čempionātā piedalījās 32 jaukto pāru komandas no septiņiem sporta klubiem. Šosezon šajā disciplīnā nebija atļauts veidot komandas no dažādu klubu spēlētājiem.

Ventspils kērlinga klubs tika pārstāvēts ar piecām kluba komandām - Eva Martinsone/Raido Blumbergs, Agita Puriņa/Andris Padrevics, Inga Apmane/Juris Keišs, Aida Pētersone/Nauris Bogdanovičs un Jautra Grosbārde/Ēriks Viļumovs.

Pēc sākotnēji aizvadītām piecām spēļu kārtām pēc Šveices sistēmas, divas Ventspils kērlinga kluba komandas spēja iekļūt labāko komandu astotniekā.

Tālākajās spēlēs Inga Apmane un Juris Keišs sekmīgi pārvarēja ceturtdaļfinālu, uzvarot sporta kluba ''Boule'' komandu, taču Agitai Puriņai un Andrim Padrevicam ceturdaļfinālā par viena punkta tiesu neizdevās uzvarēt ''Ērģemes'' kluba jaukto pāri un nācās samierināties ar cīņu par piekto vietu, ko arī godam izcīnīja.

Inga Apmane un Juris Keišs pusfinālā pieveica ''Upesciema'' komandu, taču finālspēlē piekāpās divkārtējiem Latvijas čempioniem jauktajās dubultspēlēs Lilitai Ābelītei un Edgaram Silovam no sporta kluba ''Upesciema Warriors'', kas sekmīgi spēja izmantot sava mājas stadiona priekšrocības. Bronzas medaļas izcīnīja Ērģemes kluba jauktais pāris - Ginta Miglane un Jānis Skrastiņš.

Pēdējās Latvijas čempināta sacensības sājā sezonā - vīriešu vienspēles notiks 29. augustā, arī Upesciema stadionā, kur ventspilniekam Raido Blumbergam būs jāaizstāv Latvijas čempiona tituls šajā disciplīnā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: