Šodien BK Ventspils FIBA Izaicinājuma kausa mačā savu līdzjutēju priekšā tiksies ar Portugāles klubu Benfic.

Ventspils turnīra regulārajā sezonā svinēja četras uzvaras sešos mačos, izcīnīja pirmo vietu B grupā un iekļuva 16 labāko komandu skaitā. Benfica Top 16 iekļuva kā otrā labākā komanda C grupā.

Portugāļi Ventspilī ieradās tikai vakar vakarā, turklāt svētdien komanda aizvadīja smagu maču valsts kausa finālā, kurā ar 76:75 apspēlēja savu sīvākos konkurentusPorto basketbolistus. Komandas galvenais treneris Enrike Viera kluba oficiālajā mājas lapā izteicies, ka nesaprot Portugāles Basketbola federācijas vadību, kas negrib sadarboties un pārcelt spēles: «Man ir bažas par to, kā spēlētāji atgūs spēkus, jo jau pirmdien sešos no rīta jālido uz maču Izaicinājuma kausā, turklāt jāspēlē arī komandu, kas droši vien ir mūsu grupas līderis.»

Tikmēr ventspilnieki pavisam nopietni gatavoties mačam ar Benfica sāka svētdien, bet arī ar liepājniekiem jau izmēģināja šādas tādas noderīgas lietas. «Nedomāju, ka tā ir vāja komanda, jo kausa otrajā posmā tādas nemaz neiekļūst. Tajā spēlē vairāki Portugāles izlases spēlētāji un labi amerikāņi, turklāt tie ir pieredzējuši basketbolisti,» spriež ventspilnieku galvenais treneris Aļģirts Brazis. Līdz šim Izaicinājuma kausā Benfica zaudējusi visās izbraukumā spēlēs, bet mūsējie uzvarējuši divās no trim spēlēm savā laukumā.

Mača sākums pulksten 18.30

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: