No aizvadītās piektdienas līdz pirmdienas rītam Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 24 izsaukumus, tajā skaitā arī Ventspilī.

Piektdien plkst. 18.05 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Selgas ielu Ventspilī, kur dega vienstāva koka dzīvojamā māja 150m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no notikuma vietas evakuējās viens cilvēks, kurš vēlāk tika nodots apskatei Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 23.31 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega koka stumbrs, ēdiens malkas cepeškrāsnī, dzīvojamais vagons, sodrēji kādas mājas dūmvadā, trīsstāvu ēkas starpstāvu pārsegums, meža zemsedze, sadzīves mantas kādā mansardā, vieglās automašīnas akumulatora savienojumi, koka durvju aile, vadi vieglajā automašīnā un atkritumu konteiners. Tāpat ugunsdzēsēji glābēji divas reizes steidzās uz notikumiem, kur pēc ceļu satiksmes negadījumiem bija nepieciešams sakārtot brauktuves.

Visā Latvijā aizvadītajās diennaktīs VUGD saņēma 69 izsaukumus, no kuriem 31 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: