No 27. marta līdz 2. aprīlim, pašvaldības policijas inspektori izbraukuši uz 66 izsaukumiem, risinot dažādas problēmsituācijas, kopumā nedēļas laikā reģistrēti 166 administratīvie pārkāpumi.

31. martā ap plkst. 14.00 tika saņemta informācija par to, ka Pārventā atrodas gados veca kundze, kura, iespējams, ir apmaldījusies un nesaprot, kur atrodas. Ierodoties notikuma vietā, policisti uzsāka sarunu ar sievieti, kura paskaidroja, ka nesaprotot, kur atrodas. Policistiem izdevās noskaidrot kundzes datus, un arī viņas dzīvesvietu. Nogādājot dzīvesvietā, 81 gadu sirmā kundze, atpazina savu mājokli un pateicās policistiem par palīdzību, bet policijas darbinieki saka “Paldies!” iedzīvotājam, kurš nebija vienaldzīgs un informēja par notikušo!

1. aprīlī ap plkst. 14.00 PP tika saņemta informācija, ka no degvielas uzpildes stacijas Ventspilī ir aizbraukusi automašīna, kuras vadītājs nav samaksājis par uzpildīto degvielu. Pēc aptuveni 15 minūtēm minētā automašīna tika apturēta, un nekavējoties informēti Valsts policijas Ventspils iecirkņa darbinieki, kuri ieradās notikumā vietā, lai skaidrotu notikušā apstākļus. Kā vēlāk noskaidrojās – minētās automašīnas vadītājam bija arī nederīga vadītāja apliecība.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    huligāns 09.07.2017, 17:24:32

    Ak ,velns , kas n u būs! Paslavē vel tos pajoliņus ,sakāps galvā! Tas ir viņu pienākums,vismaz attiecīgajā situācijā.. Nav ko pārslavēt

  • 0
    Novadnieks 09.07.2017, 17:52:15

    9 jūlijā forumā ieliek tēmu par notikumiem,kuri risinājušies 32 martā un 1 aprīlī.Kukū.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: