Septiņi Ventspils Kikboksa leģiona pārstāvji Rīgā piedalījās Latvijas atklātajā čempionātā kikboksā WAKO versijā (358 dalībnieki no 11 valstīm) un Baltijas Kaujas mākslu olimpiādē, kurā startēja kik-taiboksa sacensībās.

Raimonds Martinovskis kik-taiboksa ringā ne vien izcīnīja uzvaru, bet arī saņēma kausu kā sacensību labākais cīnītājs. Latvijas čempionātā VKL pārstāvēja arī Ventspils Augstskolas students Armens Pogosjans no Uzbekistānas, kurš pirmo reizi piedalījās kikboksa sacensībās un iesācēju grupā, uzvarot divās cīņās, izcīnīja pirmo vietu.

Ernestam Lankam bija pa spēkam uzvarēt kik-taiboksā, bet kikboksā viņam otrā vieta. Līdzīgi rezultāti arī 13 gadu vecajam Danielam Bileskalnam, tikai viņam izdevās uzvarēt Latvijas čempionāta finālā. Daniels Kašs (15 gadu) un Marks Aleksejevs (16) mājās pārveda divas sudraba medaļas, bet veterāns Ritvars Jansons, kas piedalījās savās pirmajās kik-taiboksa sacensībās, lielā konkurencē ieņēma trešo vietu.

Baltijas Kaujas mākslu olimpiādē VKL tika pie vēl viena kausa, jo ieņēma otro vietu komandu vērtējumā.

Foto: (no kreisās) Ernests Lanka, Daniels Bileskalns, Raimonds Martinovskis, Marks Aleksejevs, Sergejs Denisovs, Armens Pogosjans, Daniels Kašs, Ritvars Jansons.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Sergejs Denisovs 29.03.2017, 10:40:48

    Ventspils Kikboksa leģions ir sporta klubs (kikbokss, taibokss, K-1), kurš darbojas jau 13 gadus. Klubā trenējas gan vīrieši, gan sievietes. Bez vecuma ierobežojuma, sākot no 10 gadiem.

    Kluba biedri ar labiem panākumiem regulāri startē vietēja, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Klubā sporto ne tikai profesionāļi, bet arī iesācēji. Tas ļauj ikvienam nodarboties gan ar sportu, gan uzlabot savu fizisko formu.

    Nodarbības notiek OC „Ventspils”, boksa zālē.
    Nodarbību maksa : berniem - 20 EUR/mēn.
    Nodarbību laiki:
    Otrdienas 18:15
    Ceturtdienas 18:15
    Sestdienas 14:00

    INFO: 29 777 416

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: