Četru dienu laikā vairākkārt apzagts kāds veikals pilsētā, bet pagājušajā nedēļā zagļi piesavinājušies divu automašīnu dekoratīvos diskus, kā arī izdarītas daudzas citas zādzības.

5. aprīlī plkst. 12.10 kādā no veikaliem konstatēts, ka nozagta prece 29 latu vērtībā. Zādzības šajā veikalā atkārtojušās arī turpmākās dienas – 6. aprīlī konstatēts, ka ir nozagta prece 18 latu vērtībā, 7. aprīlī – nozagtas preces 24 latu vērtībā, bet 8. aprīlī – 34 latu vērtībā. Policija noskaidro lietas apstākļus.

Savukārt kāds 26 gadus vecs vīrietis no veikala nozadzis alkoholisko dzērienu 16 latu un 35 santīmu vērtībā.

Bet 12. aprīlī tika apkrāpta 24 gadus veca sieviete, kura krāpnieces kontā iemaksājusi 65 latus, nesaņemot pretī solīto sudrablapsas vesti. Ir uzsākts kriminālprocess.

Laika posmā no 13. aprīļa vakara līdz 14. aprīļa pēcpusdienai Saules ielā, pie kādas ēkas novietotai Mercedes Benz automašīnai, nozagti 4 dekoratīvie diski.

Tāda pati zādzība pastrādāta 15. aprīlī ap plkst. 19.30, kad kāda sieviete konstatēja, ka Inženieru ielas pagalmā viņas automašīnai Volkswagen visiem četriem riteņiem nozagti dekoratīvie diski. Materiālie zaudējumi – 80 latu.

Bet 14. aprīlī kādā no klubiem 23 gadus vecai sievietei ap 4 naktī nozagta somiņa, kurā atradās naudas maks, pase, kredītkarte un digitālais fotoaparāts. Arī par šo zādzību ir uzsākts kriminālprocess.

Savukārt Lidotāju ielā konstatēts, ka no dzīvokļa, uzlaužot ieejas durvis, nozagtas dažādas mantas. Mantu daudzums un materiālie zaudējumi tiek precizēti. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: