Pagājušajā gadā aizturētie vīrieši, kuri bija pastrādājuši vairākas zādzības, piesavinoties naudu un dažādas mantas, savu vainu ir atzinuši, tāpēc krimināllieta tiks nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Pērn, 2011. gada 12. martā, notika zādzība Pulkveža ielā. No dzīvojamās istabas tika nozagta nauda un dažādas mantas. Tika uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanas gaitā 23. martā aizturēja 23 gadus vecu vīrieti. Pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrots, ka šis nav pirmais noziedzīgais nodarījums, ko viņš ir veicis.

Laika posmā no 16. februāra līdz 12. martam ieskaitot, šis cilvēks pastrādājis vēl sešas zādzības, kurās nozadzis naudu 210 latu apmērā, divus mobilos telefonus, vienu LR pasi un bankas maksājumu karti. Visas darbības tika veiktas pret vienu personu. Pasi aizturētais 14. martā izmantoja lombardā. Bet 11. marta zādzībā, kad tika nozagts mobilais telefons, piedalījās vēl viens 24 gadus vecs vīrietis.

Abi aizdomās turamie savu vainu ir atzinuši, kā arī tā ir pilnībā pierādīta. Apkopota pietiekama pierādījumu bāze, lai krimināllietu nodotu Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: