“Europe Direct Ventspils” aicina ikvienu, kurš vēlas uzzināt vairāk par aktuālajiem riskiem un apdraudējumiem interneta vidē, kā arī saņemt ieteikumus drošākai interneta lietošanai, uz CERT.LV eksperta Egila Stūrmaņa lekciju “Mēs un internets” otrdien, 13. februārī, plkst. 15.00 ZOOM tiešsaistē. Pasākumu klātienē translēs arī Gāliņciema bibliotēkā.

Stundu garajā nodarbībā eksperts skars plašu tēmu loku – runās par apdraudējumiem, tehnoloģiju un cilvēku uzvedības riskiem, ārējo datu nesēju riskiem, krāpnieku rīcību internetā, mākslīgo intelektu un lietu internetu, kā arī citām tēmām. Tāpat speciālists sniegs ieteikumus par to, kā veidot drošas paroles un utilizēt nolietotās iekārtas.

Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas CERT.LV misija ir veicināt informācijas tehnoloģiju (IT) drošību Latvijā. Galvenie CERT.LV uzdevumi ir uzturēt un aktualizēt informāciju par IT drošības apdraudējumiem, sniegt atbalstu valsts institūcijām IT drošības jomā, sniegt atbalstu IT drošības incidentu novēršanā jebkurai fiziskai vai juridiskai personai, ja incidentā iesaistīta Latvijas IP adrese vai .LV domēns, organizēt informatīvus un izglītojošus pasākumus gan valsts iestāžu darbiniekiem, gan IT drošības profesionāļiem, gan citiem interesentiem.

Pieslēgšanās saite13. februāra lekcijai: Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/89561832961?pwd=RlDorMqME9KroiWHLKhJp2YNf90Ykz.1

Meeting ID: 895 6183 2961 , Passcode: 054129

Interesenti aicināti arī reģistrēties lekcijai, ja vēlaties saņemt lekcijas pieslēgšanās saiti savā e-pastā: https://ej.uz/lekcija-mes-un-internets

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: