Ventspils Mūzikas vidusskola priecājās par iespēju aicināt jaunos mūziķus 3. februārī apmeklēt atvērto durvju dienu, piedāvājot iespēju iepazīt skolu un tās bagāto mācību programmu klāstu.

Interesenti lūgti pieteikties ŠEIT līdz 26. janvāra plkst. 17.00.

Mācību iespējas: dažādas specialitātes - no instrumentu spēles klasiskās mūzikas un džeza programmās, līdz vokālai mūzikai, mūzikas teorijai, diriģēšanai, mūzikas tehnoloģijām un skatuves gaismu dizainam.

Skolas direktors Jēkabs Macpans: "Cienījamie vecāki, potenciālie studenti un mūzikas mīļotāji! Ar lielu gandarījumu mēs, Ventspils Mūzikas vidusskola, atveram skolas durvis, lai Jūs varētu ielūkoties mūsu ikdienā un iepazīties ar to, kā top mūzikas nākotne. Atvērtā durvju diena ir ne tikai iespēja iepazīt mūsu skolu, bet arī redzēt, kā talantīgie studenti un aizrautīgie pedagogi kopā veido mākslu. Mēs esam lepni par skolas vēsturi un sasniegumiem, un aicinām jūs dalīties šajā priekā ar mums. Nāciet un ieraugiet, ka Ventspils Mūzikas vidusskola ir vairāk nekā izglītības iestāde - tā ir vieta, kur mūzika un radošums dzīvo katrā notī!".

Ventspils Mūzikas vidusskola ir vieta, kur gadu desmitos krātā pieredze satiekas ar jaunatklāsmes prieku. Skola lepojas ar to, ka spēj apvienot Latvijas mūzikas izglītības izcilo tradīciju ar Rietumeiropas mūzikas augstskolās gūto pieredzi. Tā ir vārti uz mūzikas pasauli, kurā saskaras dažādi laikmeti un tautas, kļūstot par radošuma platformu festivāliem, koncertiem un meistarklasēm. Ventspils Mūzikas vidusskola izceļas ar ģimeniskumu, tā nodrošina ilgtspēju Kurzemes reģiona kultūrizglītībai un Dziesmusvētku kustībai. Mūsu starptautiski izglītotie un motivētie skolotāji ir apņēmušies veidot izcilību mūzikā ne tikai Latvijai, bet visai pasaulei.

Pērn, 2023. gadā, skola izcēlās centralizēto eksāmenu skolu reitingā, iegūstot augstāko novērtējumu Ventspils vidusskolās un piekto augstāko visas Latvijas specializēto skolu starpā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: