Ventspils Digitālais centrs aicina pedagogus piedalīties tiešsaistes apmācībās “Mākslīgā intelekta rīku izmantošana izglītības procesā”, kur būs iespēja apgūt, kā jēgpilni izmantot dažādus mākslīgā intelekta rīkus mācību materiālu, testu un uzdevumu veidošanā.

Apmācības norisināsies 28. un 30. novembrī plkst. 16.00 – 18.00 tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties apmācībām iespējams līdz 24. novembrim, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/mipedagogiemanketa.

Mācību “Mākslīgā intelekta rīku izmantošana izglītības procesā” programma:

  • Ievads par mākslīgo intelektu un tā praktisku pielietojumu izglītības procesā.

  • Google Bard un Microsoft Copilot mākslīgā intelekta rīki.

  • IMicrosoft Bing attēlu veidotājs.

  • Craiyon mākslīgā intelekta attēlu ģenerētājs (angliski).

  • Kā izmantot ChatGTP mākslīgā intelekta rīku dažādu mācību materiālu veidošanai.

  • Slidesai.io mākslīgā intelekta rīks prezentāciju veidošanai.

Dalības maksa par kursu 20,45 EUR. Nodarbību vadīs pasniedzējs Didzis Ābele. Lai piedalītos apmācībās, nepieciešams dators (vēlams 2 ekrāni ērtākam darbam), interneta pieslēgums, pieeja konferenču programmai Zoom, kā arī vēlams lietotāja konts e-pastā gmail.com. Apmācību noslēgumā dalībnieki saņems Ventspils Digitālā centra sertifikātu.

Ja kursa dalībniekam nebūs iespēja pievienoties kādai no tiešsaistes nodarbībām, tad nodarbības ierakstus un mācību materiālus būs iespēja apskatīt Ventspils Digitālā centra mācību platformā, kur tie būs pieejami 6 mēnešus, lai dalībnieki jebkurā laikā varētu atsvaidzināt zināšanas par apgūto.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: