Vasaras brīvlaikā Jauno dabaszinātņu pētnieku centrs piedāvāja lielisku iespēju skolēniem uzzināt par dažādām ar zinātni un tehnoloģijām saistītām tēmām, kā arī satikt pieredzējušus un iedvesmojošus savas jomas speciālistus.

Jauno dabaszinātņu pētnieku centra vasaras programmas ietvaros zinātnes centrā VIZIUM kopā norisinājās desmit nodarbības par dažādām aizraujošām ar astronomiju saistītām tēmām. Interesenti tika aicināti pieteikties un piedalīties visās nodarbībās, kā arī bija iespēja reģistrēties tikai uz sev interesējošām tēmām. Nodarbības ikvienam interesentam bija pieejamas bez maksas.

Kopā nodarbībās piedalījās gandrīz 40 jauniešu no 8. līdz 12. klasei, kas bija ne tikai Ventspils skolēni, bet arī no Jelgavas, Liepājas, Siguldas, Carnikavas un Saldus.

Noslēgumā Jauno dabaszinātņu centra nodarbību dalībniekiem tika izsniegti sertifikāti.

Jauno dabaszinātņu pētnieku nodarbības tiks organizētas arī jaunajā mācību gadā, tās būs pieejamas 10. - 12. klašu skolēniem, kā arī 8.-9. klašu skolēniem, kuriem ir pastiprināta interese par dabaszinātnēm. Pieteikšanās nodarbībām sāksies 6. septembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: