Ventspils Jaunrades nams 2022./2023. mācību gadā aicina izvēlēties kādu no 50 interešu izglītības programmām un pieteikties nodarbībām, nodarbību sākums jau no 5. septembra.

Šajā mācību gadā Jaunrades nams piedāvā 50 dažādas interešu izglītības programmas bērniem un jauniešiem no 3 līdz 25 gadu vecumam deviņās dažādās jomās – bez maksas.

Atsaucīgi, zinoši un prasmīgi skolotāji darbosies ar audzēkņiem dažādās mākslas jomās – vizuālās un lietišķās mākslas, mūzikas, dejas un teātra mākslās. Puišiem īpaši interesantas būs nodarbības tehniskās jaunrades jomā, var apgūt arī fotografēšanas pamatus. Ļoti iecienītas ir sporta interešu izglītības programmas – fitness, šahs, dambrete un galda hokejs.

Jaunrades nams piedāvā arī valodu apguves programmas pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem – angļu valodu, latviešu valodu, kā arī kulinārijas un arhitektūras pamatus un daudz, daudz citu interesantu programmu. Šogad jaunums – keramikas radošā darbnīca.

Audzēkņi var lepoties ar lieliskiem panākumiem gan pilsētas, gan valsts un pat starptautiskā mēroga sacensībās, konkursos un festivālos.

Interešu izglītības nodarbību saraksts pieejams ŠEIT.

Piektdien, 2. septembrī, no plkst. 16 līdz 17.30 programmu skolotāji aicina uz tikšanos un iepazīšanos klātienē Ventspils Jaunrades namā kabinetos. Būs iespēja aprunāties ar skolotāju un aizpildīt iesniegumu.

Detalizētāka informācija Jaunrades nama mājaslapā: http://jaunradesnams.lv/ vai pa tālruni 636 22805.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: