Kultūras ministrija (KM) šonedēļ izsludinājusi atklātu konkursu uz Ventspils Mūzikas vidusskolas direktora amatu, kas būs vakants no 7. oktobra, bet pieteikumus iespējams iesniegt līdz 8. septembrim

Konkurss tiek izsludināts, ņemot vērā to, ka KM saņēmusi Ventspils Mūzikas vidusskolas direktora Andra Grigaļa iesniegumu par darba attiecību izbeigšanu pēc paša vēlēšanās. Mūzikas skolā Ventspilī viņš strādā kopš 1981. gada, bet no 2005. gada pilda direktora pienākumus.

Galvenās prasības direktora amata pretendentiem ir: atbilstība Izglītības likumā un Bērnu tiesību aizsardzības likumā noteiktajām prasībām, augstākā izglītība, vismaz 3 gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, vismaz 3 gadu darba pieredze vadošā administratīvajā darbā izglītības vai kultūras institūcijā, teicamas latviešu valodas un labas angļu valodas zināšanas, zināšanas par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm, zināšanas par valsts iestādes finanšu un budžeta vadības principiem, zināšanas par kultūras nozari (īpaši par mūzikas nozari), izpratne par profesionālās izglītības iestādes vadīšanu, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, komandas vadības prasmes un stratēģiskais redzējums, kā arī vēlama darba pieredze projektu vadībā.

Informācija par prasībām pretendentiem, pieteikšanās kārtību un iesniedzamajiem dokumentiem pieejama KM tīmekļvietnē, sadaļā Vakances.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Pornieks 21.08.2022, 19:16:35

    Manā izpratnē (ja jau nudien meklē citu) direktoram nav nepieciešami jābūt muzikālam cilvēkam. Bet cilvēkam jābūt - visādus stiķus kā man pagājšnedēļ būtu varējuši, paldies, visnotaļ aiztaupīt.

  • 0
    Pornieks 04.09.2022, 08:49:30

    Tālaināk izsakoties, galma ākstu jau notiesāt nav grūti - grūti būtu viņu apvainot valsts nodevībā vai slepenā pils bagātību škērdēšanā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: