Ventspils Augstskolā (VeA) 26. jūlijā sākas papilduzņemšana visās studiju programmās un tā turpināsies līdz 27. augustam. Gandrīz visās studiju programmās vēl ir pieejamas valsts finansētas studiju vietas, kuras tiks piešķirtas reflektantiem pieteikšanās rindas kārtībā.

Uzņemšanas pirmajā kārtā, kas norisinājās no 28. jūnija līdz 12. jūlijam, līgumu par studiju uzsākšanu VeA 2021./2022. akadēmiskajā gadā parakstījuši gandrīz 200 reflektanti.

''Mēs tiecamies būt soli priekšā. Mūsu augstskolas studiju vide un mācībspēki ir nemitīgā virzībā uz attīstību, kas motivē jauniešus un pieredzējušus profesionāļus nākt un studēt VeA, un sākt savu nākotnes izrāvienu īstajā vietā'', atzīmē VeA rektors profesors Kārlis Krēsliņš.

Papilduzņemšanā ir iespējams pieteikties uz visām studiju programmām - pamatstudiju un augstākajā studiju līmenī. Lai pieteiktos studijām, Ventspils Augstskolā jāierodas klātienē darba dienās no plkst. 9 līdz 16 (pusdienu pārtraukums no 13 līdz 14) kabinetā C 210.

Piesakoties studijām pamatstudijās līdzi jāņem pase vai personas apliecība (ID), atestāts, sekmju izraksts, centralizēto eksāmenu sertifikāts vai starptautiskā testa sertifikāts.

Piesakoties studijām maģistrantūrā līdzi jāņem pase vai personas apliecība (ID), augstāko izglītību apliecinošs dokuments, tā pielikums un CV (ja tā noteikts uzņemšanas prasībās).

2021./2022. akadēmiskajā gadā VeA piedāvā studijas uzsākt deviņās pamatstudiju programmās, piecās maģistra un divās doktora līmeņa programmās. Ar studiju iespējām VeA aicinām iepazīties mājaslapā VENTA.LV vai digitālajā studiju bukletā studijas.venta.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: