Saistībā ar Lieldienu brīvdienām no ceturtdienas, 1. aprīļa, līdz nākamās nedēļas otrdienai, 6. aprīlim, būs izmaiņas gandrīz 400 reģionālo autobusu maršrutu visā Latvijā, informēja Autotransporta direkcijā.

Izmaiņas gaidāmas maršrutos, kuros sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina 19 pārvadātāji - AS "Nordeka", SIA "Norma-A", AS "CATA", SIA "VTU Valmiera", AS "Liepājas autobusu parks", SIA "Sabiedriskais autobuss", AS "Talsu autotransports", SIA "Tukuma auto", PSIA "Ventspils reiss", "Galss buss", "Dobeles autobusu parks", SIA "AIPS", "Daugavpils autobusu parks", AS "Rēzeknes autobusu parks", SIA "Ludzas autotransporta uzņēmums", SIA "Jēkabpils autobusu parks", "Gulbenes autobuss", "Madonas ceļubūves SIA" un "Ceļavējš".

Direkcijā skaidroja, ka daļā maršrutu atklās jaunus reisus, bet daļā tos atcels, tādēļ pirms braucieniem iedzīvotāji tiek aicināti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu mājaslapā "www.atd.lv" sadaļā "Kustības saraksti" vai portālā "www.1188.lv".

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    tiešām suns 29.03.2021, 12:48:00

    neticu ka es viens būšu pamanījis pustukšos starppilsētu autobusus..atvainojiet-vai 2-6 cilvēki ir pustukši? galīgi tuksīši...nu tā ir laikam naudas sķērdēšana...gaiņāt lielos busus..es saprotu ka tā vajag... tā ir pareizi..pandēmija taču

  • -4
    Arnis Junge 29.03.2021, 14:35:57

    Nu kādi ir autobusi, tādi ir. Kur var, tur ir pārmainīti uz mazākiem, bet nav jau tā, ka valsts izdala pārvadātājiem tagad mazos busus, lai var ar tiem braukāt! Ir reizi, kas ir jānodrošina un nodrošina ar busiem kādi ir. Tavs taupīšanas rosinājums būtu pirkt jaunus, mazākus busus uz pandēmijas laiku?

  • 0
    tiešām suns 29.03.2021, 14:49:52

    nē pirkt gan jaunus nevajag .tā būtu vēl lielāka naudas izšķērdēšana un vēl kāds nonāktu aiz restēm..pārgriezt uz pusēm-metinātāji jau mācētu-un ar iespēju pieķirināt atpakaļ kad dzīvosim. labak...

  • 0
    Jaunā Kārtība 29.03.2021, 19:34:01

    Ja būtu visi divstāvīgie,būtu vienkāršāk-augšējo stāvu nogriezt un nolikt līdz labākiem laikiem...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: